Absolut sista glasögonbilden


Så här ser man inte mig på ungefär 30 år till! 

Tänk att kunna ha diadem och örhängen vilken dag som helst i veckan!!!!

See ya!!!

Another rainy day....

Idag regnar det igen... Men det kanske bara är bra med tanke på dagens aktiviteter! Jag vaknade såklart 1,5 h för tidigt och har sovit oroligt mer eller mindre hela natten. Men så är det alltid när det är något "stort" på gång i mitt liv. Nästan varenda tävling eller stor tenta lyckas jag nog inte få mer än 5 h sömn. Och det håller inte en hel dag. Tur att jag kan sova i bilen.

Packningen för resan är knappt påbörjad. Känns som jag kommer ta med mig för mycket som vanligt men det är ju möjligheten att välja som är rolig. Jag hade en period då jag kunde packa med mig bara det mest nödvändiga. Sen kan jag ju erkänna att den period varade i ungefär 1 månad.

Snart kommer officiellt sista bilden på mig i brillor att tas! Ska första bara styla till mig och äta frukost!


Sista dagen innan ett nytt liv!

Idag är sista dagen jag räknas som en glasögonorm. Imorgon 1030 kommer operationen gå av stapeln! När jag var liten och ännu inte fått mina första brillor trodde jag att det skulle vara coolt. Men då tyckte jag det skulle vara coolt med tandställning också... 

Inte för att jag tycker det är fult med glasögon, men eftersom jag två veckor innan studenten fick veta att jag inte kunde ha linser blir man ngt begränsad vid typ träning mm. När man sitter på hästen så studsar glasögonen mer än man själv, eller när man springer blir det imma.

Tänk alla solglasögon jag kommer kunna ha nu! Det ska bli min signatur klädsel sen! 

Dags att börja dagen, installera bloggen och hoppas på att det kommer något bra på tv!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0