Frukostplaner

Jag kom på mig själv för en liten stund sen när jag åt frukost med att planera en ny livssituation! En flytt och funderingar vad man hade kunnat göra på det nya stället och hur man skulle göra för att få hästarna dit.... Blir lite trött på mig själv ibland. Jag har inte gått i skolan mer än 2 veckor och nu har jag andra planer. IGEN! Men det sporrar mig även till att bli klar så man kan göra något nytt! Bara få chans till ett kul jobb!!! Längtar!

Hur får jag med mig den här lilla loppan?


Snöstorm

Det har snöat en del idag! Hemskt att köra hem från stallet faktiskt! Det kändes som det var snor eller något på gatorna! Vinden har dessutom gjort så att det har lagt sig på vår balkong och på fönstrena!



What to do?!

Ligger i sängen... Funderar om man kanske ska titta lite på Rachel Ray eller om man sak bege sig ut med hunden. Han är lite "bakis" idag. Jag var ju ute en sväng med Tess Pess och Vicki igår på Friday´s och Khan blir alltid väldigt trött efter varit hemma själv på kvällen. Själv mår jag super efter lite Resorb och frukost!
 
Försökte ta lite bilder igårkväll med Cs kamera. Men det slutade med att alla blev kritvita (pga blixten) och inte ett enda kort blev värt att se på... För så fula ser vi inte ut i verkligeheten! 
 
Vaknade och tittade ut genom fönstret och inser att det har blivit vitt ute igen... Hoppas lilla bilen orkar ta mig till Vellinge för att vara värd på Friskis idag. SAMT ta mig till stallet efteråt! Kan nog bli en utmaning.

today

Nu måste tvätten tvättas.... Det lär ta hela förmiddagen.... Blä...
 
Lyckades släpa mig bort till gymmet igår. Ska nog försöka släpa mig bort ikväll med. Men äta middag innan samt vänta lite till alla försvunnit därifrån. Fanns 5 lediga konditionsmaskiner av 30....
 
Lektion med Narissa idag också! Hoppas det kan gå lite bättre än vad det gjort den senaste tiden!

Första dagen i skolan!

Idag har jag gått mina första föreläsningar. Eller min första föreläsning. Den ena var bara kursintroduktion. Nu är jag en av studenterna som läser idrottsvetenskap med inriktning ledarskap. Jag har hoppat in i en klass som har gått tillsammans i 1,5 år redan. I morse var det väldigt nervöst! Längesedan jag var så nervös! Mest nog för att jag redan gått där en gång tidigare och kommer in som utböling. Men det var lugnt. Alla verkade schyssta! Och inga besserwissrar! Skönt när man slipper!
Sitter nu och funderar på om jag sak gå ner lite på gymmet och träna upp min kondition samt styrka inför kommande vinterutbildning i skolan. Vi kommer åka till Norge och åka skidor. Både slättförs och utförsåkning. DÅ krävs en viss kondition om man ska orka hålla på hela dagarna. Men fan va trist det är med konditionsträning.

Tyvärr kan man inte träna långskidor här heller. Då får man träna konditionen på annat sätt!

IKEA

Igår kl 16 gick jag och mamma genom dörrarna till IKEA svågertorp. Vi sitter inte i bilen igen förrän 1750. Under den tiden har varken jag eller mamma lyckats köpa på oss speciellt mycket. Men vi skulle kolla på gardiner och lampor. Gardinletandet tog säkert 45 min. Men det starka ljuset där inne plus bristen på fönster gör att tiden står helt still! Ikea är smart ut i alla fingertoppar!

Men gardiner blev det både för mig och mamma. Långrandiga. De är just nu hemma hos mamma för att sys upp.


Det här införskaffades

Bilder från ikea.se


Nya morgonrutiner

För att kunna börja skolan nästa vecka och komma dit pigg har jag nu börjat med normala morgonrutiner igen. Gå upp klockan 6.00 äta frukost och åka tidigt till stallet. Egentligen är tanken att gå ut med Khan direkt när jag vaknar. Än så länge ligger de planerna på vänt. För nu yrar jag mest runt första halvtimmen och ser väldigt illa. Men om några dagar kanske det har lagt sig (får man hoppas!)

Denna veckan ska mest gå ut på att styra upp mitt hem lite. Reducera antalet dammråttor och se till att jag har rena kläder. Men min passion för städ och tvätt är inte så stor så det drar jag gärna ut på!!
Fram till och med v. 11 har jag även ett hårt träningsschema för att bli så fit som möjligt inför vinterutbildningen vi kommer att ha i skolan. 10 dagar ska spenderas i Norge med längdskidåkning, slalom och tydligen någon dag ska vi göra bivack. Om man vill får man sova i den. Jag kommer tacka NEJ. Ingen vill umgås med mig när jag har haft en dålig nattsömn.
Dags att göra sig iordning för stalltjänst!

Lugn morgon

Ja, jag kanske ska uppdatera lite. Inte så många besökare men dessa tittar väldigt flitigt! Ute blåser storm och är nu "varmt". Noll grader. Så söndagen får vänta lite på att det ska hända någon aktivitet. Vi slappar någon timma till framför tv4 Morgon i soffan och datorerna i knäet!

RSS 2.0