what to do?!

Nu har jag två dagar med egentligen ingeting att göra... Dagens uppgift idag är bara att åka till stallet och rida men det lockar inte speciellt mycket eftersom det regnar och är allmänt grått ute. Blev inte direkt mer upplyft av väderleksrapporten som sade att det inte kommer ändras förrän på måndag. Men det är inte kallt åtminstone. Så sommar däcken klarar sig nog veckan ut. 
 
Egentligen skulle jag vilja packa ner lite mer. Men hur kul är det att omringas av väskor och flyttlådor? Känner mig hemskt raslös. Kanske en liten vandring vore i sin ordning. Eller tvätta? Eller kanske bara njuta av att vara helt ledig och inte ha något att göra....? Den tanken gör ju bara helt ont att tänka till och med... 
 
Nä men om man skulle tänka på det lite mer positiva! Om några dagar är det omtenta (äntligen få de poängen gjorda!!), jobbintervjuer och lite mys med familjen nere i Skåne. 
 


Ljusparty....

Jag är nyss hemkommen från ett "ljusparty" där jag blev med dragen för att hålla sällskap. Det kändes nästan lite som att komma till en sekt eller något där några är helt övertygade om att man ska slänga pengar på dyra ljus och några andra som är på väg att övertygas och jag då som sitter och glor så ögonen håller på att ploppa ut. 
 
Det slog mig då att det är andra tillfället i år som jag är på ett "tupperware party"! Förra gången var det hudvårdsprodukter som skulle prackas på! Jag förstår inte vem personerna är som köper de här svindyra produkterna mer än en gång eller överhuvudtaget. Hudvårdsprodukterna var säkert jätte bra och skulle tydligen göra underverk men vem köper produkter för över 400 kr per styck?
När man läser annonser till jobb finns det ofta sådan här typ av hemma försäljning att söka. Jag har aldrig trott att det var något som man kunde tjäna pengar på men tydligen så är det så att folk köper saker på de här små festerna. Om inte annat så gör de väl det för att de känner sig tvungna för att inte se illa ut för värden/värdinnan eller så har de helt enkelt fått i sig ett eller annat glas för mycket röd vin. För det var ju många som började skriva i sina beställningsordrar efter det att de börjat dricka och äta lite.
 
Jag är glad jag har fått uppleva det live och vet nu att det inte är något för mig åtminstone!

Kommande...

Nästa vecka, när jag ska ner till Malmö för att göra en omtenta, har jag lyckats få tid för två intervjuer för jobb! Hoppas nått av de ska ge något! Söka jobb är faktiskt väldigt trist. Men att gå på intervjuer är desto roligare! Sedan en vecka senare är det dags för flytt! Så de kommande dagarna ska nyttjas på allra bästa sätt!!!

Sura miner

Har precis gått på en låååång runda och blev lite smått irriterad över en sak! Varför kan inte folk le??? När man möter någon som man inte vet om man ska gå höger eller vänster och båda velar lite så ser folk SJUKT sura ut och kan inte ens skratta lite åt saken. Det hände ca 2-3 ggr idag!
 
 

Before and after

 Blond med sidolugg
 

Mörkhårig med luggen som för en vecka sen vad WAY TO SHORT!


Kreativ till tusen!!!

Jag känner mig hemskt pysslig. Är hemskt sugen på att göra något kreativt med händerna! Ska nog baka lite senare efter jag o C varit och handlat till middagen. Jag blev tvungen att måla naglarna lite bara för att sysselsätta sig lite. Idag har jag även försökt hitta en garnbutik för att kunna fortsätta öva mina nyvunna kunskaper i stickning. Men det verkar inte som det är någon större hobby här i "norrland"... Undrar hur länge denna kreativa ådran i mig ska pågå! Svårt att göra saker när man inte har något hemma typ broderi, garn eller bara något man kan klippa och klistra med! Borde kanske sy om något?!

SNÖ!

Det snöar i Stockholm!!!! Ok väldigt snöblandat men man ser faktiskt flingorna!
 

När ska jag se äldre ut?

Hur sjukt är det inte att jag förväntar mig vart vi än är att folk inte ska tro att jag är 22 år?! Så fort jag ska göra något som innebär att jag förmodligen anses vara minderårig blir jag sjukt nervös att jag glömt mitt leg! Senast någon vecka sedan när jag hade tänkt vinna lotto vinsten (som förövrigt låg på 166 miljoner i lördags, synd man inte vann...) trodde de inte på att jag var gammal nog för att spela!! Hur gammal måste jag bli först innan jag ser ut som 20?
 

Norge

Varför ska det vara så svårt att låta bli att väcka pojkvännen bara för att jag råkar vakna sjukt mycket tidigare? Det kliar i fingrarna nu när jag är uppe och framförallt börjar bli lite pigg! Men vi kom ju hem ganska sent igår efter att ha flugit hem från Oslo. Ibland undrar jag om det lönar sig att flyga vissa sträckor man kan ta med tåg likaväl. Eftersom transport sträckorna till och från flygplats alltid tar sjukt lång tid. Vi var på resande fot i ca 5 h och tåg resan skulle tagit ca 6h. 
 
Tur man inte bor i Norge där har man kaske mycket att leva upp till eftersom de går på tur varje dag mer eller mindre. Ett sjukt sportigt land! Jag tycker ju att jag är ganska duktig som är i stallet och rider varje dag och tränar utöver det några dagar i veckan. Men jag ligger verkligen i lä!!!
 
Jag har bestämt mig för att lära mig en sak i vinter och det är att åka längdskidor! Det är vinterns mål!

Normalt?

 
Jag har haft en ryckning i överläppen i snart 24 h... Är det normalt? Och varför liksom? 

T.G.I Berocca

Hade det inte varit för Berocca hade jag hällt filmjölk istället för mjölk i kaffet fler än en dag i veckan när man stiger upp innan klockan 0600....

Hustomte familjen

 De ska få jobba hårt med att stänga frysar framöver

Var är min hustomte när jag behöver honom som mest?

Det är jobbigt att vakna av väckarklockan och bli väckt mitt i en dröm. En dröm som dessutom känns så verklig... Jag bor på kvarteret oron så det är väl inte så konstigt att jag sällan sover djupt. Det blir inte bättre när det är stjärnklart på nätterna.

Igår satt jag och skrev ner alla saker som hade hänt under året och lite detaljer på större händelser som bara utspelats sig en gång. Jag trodde inte att det skulle vara så känslomässigt som det blev. Men det har hänt en hel del saker kom jag underfund med. Emellanåt hade jag gråten i halsen och ibland med ett stort leende på läpparna när man tänkte tillbaka. Det tog en timma att skriva och då fick jag inte ens med hälften. Bara de viktigaste delarna. Jag blev grymt motiverad att fortsätta skriva om saker och ting så man har till man är äldre.
 
Nu när jag steg upp ser jag att frysen stod på glänt... IGEN! Får väl avfrosta den när jag är hemma från Norge igen. Jag saknar en hustomte som löser sådana saker åt mig! Jag glömde min tomte familj på gården när jag flyttade. Dags att leta upp!

Packning

Jaha, då ska man packa... Av någon anledning lyckas jag alltid åka men en jätte bra packning (kanske lite för många par skor) sen när jag åker hem är packningen i jätte oordning och inget får plats längre! Och då har jag inte ens köpt något nytt!! Mycket konstigt. Så idag får jag nog se till att packa en väska med lite xtra utrymme.
 
 Tåget till Göterborg, där jag ska fortsätta resan mot Oslo, går vid 12.10 imorgon. Innan dess ska jag ha varit och ridit, lämnat bilen, och gjort mitt omöjliga hår i ordning. Det får nog bli en sjal eller något så luggen inte syns. Den ska INTE få luftas imorgon! Det tar nog tid innan den får göra det. Jag har däremot blivit mycket nöjd med att gå mer mot brunett igen!

Mysmorgon

I morse ville jag har lite mys känsla så jag tände några ljus istället för att tända massa lampor. De är så ostrategisk upphängda här så de lyser upp sjukt mycket! Och grannarna får full insyn när det är mörkt ute. Inte min cup of tea! 

 

I helgen var vi och hälsade på i Skåne och fixade en stallplats till min stora fyrbening. Ja massor av andra bra saker hände också men stallplatsen var det mest positiva för mig. Imorgon ska jag ut och resa lite igen. Hälsa på syrran i grannlandet Norge. Oslo för att vara mer exakt. Jag har nog aldrig varit där åtminstone inte vad jag kan minnas. Sen helgen därpå kommer syster yster på besök här hemma! Har massa bra saker planerat!

 

Mitt hår ser faktiskt just nu förjävligt ut! Eller min lugg!!! Den är för kort, för ful och helt opassande för mig. Men färgen passar mig ju bra. Nu vet jag iaf vad jag ska säga att jag INTE vill ha till nästa gång jag ska va hårmodell. Nu får jag gå med mössa, pannband, keps och sjal i en månadstid. Jag vägrar visa min fula lugg. Jga hoppas verkligen inte det ska bli tid för något program nu... 

Hos mor o far...

Nu är jag hemma hos mamma och pappa för att söka lite jobb och få gjort vettiga saker innan nedflyttning. Igår fixade jag nog stallplats till mina fyrbenta vildar!


Alltid när man kommer hem så måste man alltid inspektera vad som finns i kylen. DET FINNS INGET HÄR HEMMA??!?!?! Och även om man kollar flera gånger om dagen kommer det inget nytt och spännande. Kylen här hemma som annars brukar vara fylld med allt möjligt är nu ganska luftig och innehåller syltburkar och ostkanter... VÄLDIGT ospännande.


Imorgon ska jag nog sätta igång ett bullbak inför söndagens kanelbulledag! Vill ju gärna vara förbered tills dess!




mummy&daddy


RSS 2.0