Tillbaka...

Jag har varit på vinterutbildning mitt ute i norska fjällen utan vare sig internet eller annan kommuniktation. OK mobil men det hjälper inte när det kostar skjortan att prata. Det har tagit ca 4-5 dagar att komma i fas igen... Det är påfrestande att bo ihop med sin klass. Speciellt eftersom det verkade som vissa inte valt att vara där.... Men det var nyttig resa och rolig även om det var jobbigt!

Nu hoppas jag att jag kan hitta lite inspiration att mala vidare om mitt liv här! Jag har ju numera GANSKA gott om tid när C inte kommer hem på helgerna. Fast samtidigt skriver jag så många mail att jag knappt har något att skriva här...

Uppdatering på hemsk vecka!!

Uppdateringen sker inte här om jag inte är på ett någorlunda bra humör. Just nu är jag inte det. Denna veckan har varit sjukt jobbig och det enda positiva är att jag orkat med den så här långt! Det har varit allt i från pojkvän som har tagit sina resväskor och stannar borta ett halvår till bedrägeri med Visakort! Hästarna har varit odrägliga, parkeringsplats utanför hemmet har varit icke existerande (finns alltid nån annars!), examinationer i skolan och förberedelse för en 10 dagar lång vinterutbildning med min klass... Ovanpå allt har jag fått en sinnessjuk förkylning...

Det finns dock två små saker som gör att man kan få något positivt utav denna veckan! Examinationerna klarade jag GALANT! Det är 2 plusgrader ute!



Saknar denna lilla skrutten som har fått spendera senaste tiden hos mamma eftersom jag knappt varit hemma....


Fredags

När jag tänker efter på gårdagen så har jag hunnit med så väldigt mycket! Något man aldrig tror när man väl är mitt uppe i det! Först på morgonen skrev jag en tenta! Med kanske inte så bra resultat... Men deet visste jag när jag kom dit. Jag har varit tvungen att prioritera annat den senaste veckan! En resa till Rom, pojkvän, hästar och dansexamination! Plugga kan man göra senare i vår med!
Igår eftermiddags upplevde jag våren på allvar för första gången! En fika i västra hamnen på Espresso House, i solen, i lä! Det var så varmt och skönt att jag nästan för en stund trodde jag var tillbaka i Rom för där är den enda riktiga värmen jag upplevt detta året.

Senare på kvällen blev det ett besök på restaurang Brogatan. Jag åt sniglar för första gången!! Smakade mest vitlök och örter och lite gummiaktigt. Sköljdes glatt ner med lite champange! Det var en så härlig dag igår! Den kommer jag bära med mig en lång tid framöver.
Idag är det strax dags för stallet och sen ska det anordnas en liten tripp till Fields. Några försenade födelsedagspresenter ska inhandlas idag samt lite annat smått och gott! Nä, men stallet väntar nu om man ska få något mer gjort idag!!!

Rött läppstift....

Jag har suttit och läst kanske 20 bloggar under morgonen och i tre eller fyra utav de så skriver de om hur snygga de är med rött läppstift och hur glammiga de är... COME ON säger jag bara. Bara för att det råkar vara trendigt just nu så är de inte så revolutionerade som de anser sig vara... Vem minns inte sina mammor alltid ha rött läppstift när man va liten... Kan bara inte låta bli att irritera mig på det eviga tjatet om rött läppstift ÖVERALLT!


Lunchad och klar

Magontet har börjat avta och ballongeffekten likaså! Äntligen! Det måste varit dansen som gjorde det!

Min examination i dans gick väl med splittrat resultat... Musiken försvann från USB stickan men stegen osv kunde jag och jag hade en plan som jag höll mig till. En bra plan! Jag hade ju kunnat öva in fel dans!!!

Har precis ätit lunch och ska väl bege mig mot landet och hästarna. Men motivationen och orken är lika med NOLL! Tyvärr rider ju inte hästarna sig själva och motionerar inte heller så mycket i onödan. Det är synd... Tur det är vackert väder iaf! Saker och ting hade kunnat vara värre!

Ballongmage

Igår började det runt lunch att jag hade lite ont i magen. Då trodde jag det var för jag var hungrig men eftersom dfet blev värre efter lunchen så insåg jag att den förmodligen blivit lite chockad av all italiensk mat som består till största del av vitt mjöl i olika former. Sen när jag kom hem började jag äta min vanliga kost. Lite mycket fibrer i jämförelse tydligen... Min mage har varit som en ballong i ca 20 h nu... Jag ska dessutom ha en dans examination med min ballong mage.... Det kanske gör att jag svävar lite ovanför golvet och ger mig extra points!

Allt är som vanligt

Med kaffet i handen och datorn på bordet är nu allt precis som vanligt här hemma. Chattar lite med mamma om hur dagen ska se ut, även det tillhör morgonrutinerna väldigt mycket! Saknar bara vovven som fortfarande är på besök hos mor min.

Idag blir det nog besök på skolan för att få ihop saker inför examination och tenta. Ska ju som sagt dansa och hålla i dans på examinationen imorgon. Vi i vår klass måste ha grundläggande kunskaper inom de flesta idrotter för att kunna leda all typ av idrottare. Det kan kännas MYCKET meningslöst emellanåt men man får helt enkelt se till det positiva om att man får kunskap och insikt i alla typer av sporter och kan dra nytta av det i sin egen.

Extra energi!

Ligger nu på hotellrummet och tittar på när C är duktig och packar sina saker... Vi ska åka hem om några timmar. Faktiskt inget om jag ser framemot just nu... Hemma är det förmodligen inte mer än 1-2 grader. Här är det så man kan gå utan jacka och ibland skymtar solen fram. Temperaturen för detta vet jag inte vilken det är! Frukostarna kommer också att saknas! Frukostbuffé måste vara den godaste måltiden jag vet! Jag kommer däremot inte sakna alla dubbade tv-program och alla avgaser. Men det är ju sånt man kan stå ut med om man måste!!
Hemma väntar det vanliga livet och nu hoppas jag man har fått lite extra energi för att ta tag i det!

RSS 2.0