Narissa...

Höll på att sälja min lilla häst BILLIGT, MYCKET BILLIGT häromdagen. Men när jag tittade på bilderna var resultatet inte så dåligt som det kändes. Det är det jobbigaste med Narissa, det känns alltid sjukt dåligt men ser helt OK ut. Så nu tänker jag inte rida henne förrän hon har lugnat ner sig och slutat fundera över killar hela dagarna... Bara psykisk träning. Igår lärde hon sig att lyfta en hov i taget på "lyft". 

Fredags (ok lite slapp tygel jag vet...)


Pannkaksfrukost

I lördags morse tyckte jag att jag skulle agera lite som världens bästa flickvän och göra pannkakor till frukost. Jag var själv inte speciellt sugen på det men har hade ett behov att sysselsätta mig när jag vaknade så tidigt. Det blev ett lyckat resultat och senare blev det en tur till Barkaby outlet. Totalt värdelöst. Hittade mer eller mindre INGET! OK, en jacka men den går inte att använda förrän till kallare dagar.

 

 


Varför fungerar det inte att lägga in något???

Nu har jag låtit bli att lägga ut något inlägg under hela helgen ENBART pga inget fungerar när jag ska lägga ut bilder mm... Vad fan är det som händer??? Har massa bilder som jag ansträngt mig att lägga in på datorn men som nu inte fungerar... HUR TYPISKT ÄR INTE DET?!?!?!?

Svininfluensan...

Tydligen så måste vi nu införskaffa alkogel och tvätta händerna stup i kvarten för att inte riskera få svininfluensan... Förmodligen rätt vettigt men det borde man kanske göra året om och inte bara när det är risk för denna sjukdomen..  Smörjer man in händerna med fet kräm efter tvättning så blir man ju smutsig av allt som kleggar fast i krämen istället och måste tvätta de igen. Jag ser inte framemot en höst med frasiga och nariga händer...

Fina lilla Isadora...

Nu har solen börjat stråla lite utanför fönstret, någon sitter och plinkar på sin gitarr på balkongen bredvid. Ganska mysigt inne i stan idag. Men snart ska jag bege mig söderut mot Västerhaninge för att ta hand om Narissa! Vi ska göra fantastiska konster idag. Lika bra att intala sig det nu så man håller sig positiv. Utvecklingen går åtminstone framåt med henne. Efter att gå 20 min i myrsteg så är hon antingen HYSTERISK eller så är hon FANTASTISK! Mer ofta FANTASTISK numera. På tisdag ska vi börja träna för instruktör igen! Lite nervöst med ny instruktör.
Om några veckor blir det dags att hämta hem busfröet Isadora också! När hennes tass har läkt.. Nu står hon gipsad någonstans utanför Rydsgård nära Ystad. Kommer bli ett heltidsjobb att få henne inriden tror jag! Ska bli väldigt kul!
Hemskt fula bilder på henne även om hon är väldigt fin egentligen....

Morgonpigg!

Jag är nog ganska morgonpigg. Eller så har jag bara svårt att koppla av när jag vet att jag kan lika gärna gå upp och göra något! Så idag tänkte jag göra scones till frukost. Men ska först få i mig ett glas Berocca! Så man kan vakna till liv...

Gick på introduktions föreläsning för idrottspsykologi igår. Först registrering sen presentation. Klassen bestod till 90% tjejer och 90% av tjejerna hade spelat fotboll/handboll och numera tränade på gym/aerobics. Det är otroligt att det är så i alla idrottsklasser. Fast i Malmö var vi iof sig bara 10 st tjejer mot 50 st killar. Men alla tjejer tränade antingen aerobics eller fotboll. Killarna var inte så mycket större variation på heller... Där spelade alla antingen basket eller fotboll. Men det kommer nog bli en rolig termin! Och väl förbered för kommande läsning i Malmö.

Sen runt 19 åkte jag till centralen för att överraska C som kom hem igår. Han blev minst sagt förvånad när jag dyker upp nedanför perrongen när jag en halv minut tidigare sade att jag var i skolan! Jag älskar att överraska! Det är så kul när det blir lyckat.



Rensning av garderoben!

Jag har varit ute med Shirinne en gång snabbt och låtit henne kissa lite. Men en längre runda hade nog gjort sig ganska bra! Hon ligger i och för sig insnurrad i en av Cs tröjor och sover... Då kan man nog roa sig med att rensa garderoben lite.... Om man inte använt en del grejor/kläder på 4-5 mån kanske det är dags att låta de flytta hem till någon annan eller sopsäcken.... Plus att det snart är dags för höst/vinter kläder att göra entré. (Så känns det bara för att det regnar) Skorna däremot kommer nog inte att lämna denna lägenhet utan att mina fötter sitter i de!!!



Måste vara skönt att vara så liten så det kan vara skönt att vila på en tröja

Det där med MÅSTEN....

Nu har jag gjort dagens alla viktiga uppgifter och det känns som en sten har lättat från hjärtat. Varför ska det vara så svårt att ta itu med vissa saker? Så fort det är ett MÅSTE med i en meningen är det som att paniken slår till i mig och jag vägrar göra något alls. Men idag gjorde jag det ändå och allt känns lite lättare. 

Nu, eller kl 19, ska jag ut och springa. Det har jag lovat mig själv att göra idag. Det är inte ens ett måste utan ett löfte. Men först ska jag titta klart på Jamie Oliver på femman! Man blir alltid så sugen på att laga mat när man tittar på hans program. Får kanske plocka fram något som kan tillagas idag och ätas imorgon...?!



Kaffetörstig-arg!!

Jag förstår inte varför all otur slår till ungefär samtidigt...? På en och samma dag lyckas jag få urinvägsinfektion, både C och mamma lämnar mig för att jobba respektive åka till Skottland och NU får jag inte dricka kaffe! Jag kommer snart få ett frispel på huvudvärken och solen som gör mig mer eller mindre blind... Dessutom (inte alls så arg idag..) måste jag skriva ihop ett personligt brev om hur duktig och trevlig jag är. Just nu är jag ALLT annat än trevlig!!!

Kaffetörsten talar kanske lite väl mycket idag.... Kanske ska ut på promenad med Shirrin (vet ej hur det stavas) som Tessan lät mig ha idag. Måste varit på ett fantastiskt humör i stallet idag :)  



Denna hade suttit så fint nu! Drack den på Forum Nacka i lördags...


Storstadsluft

Under det halvåret, 8 månaderna, jag har bott i Stockholm har jag märkt en ganska stor skillnad på min hy i ansiktet. Den blir smutsig! Det blir massa svarta pormaskar och förvånansvärt mycket finnar! Jag har dessutom fått en rynka vid ögonen. Jag har tidigare inte trott på att luften i en storstad var så mycket skitigare. Men från att tvättat ansiktet i samband med dusch och vid avsminkning måste jag nu tvätta det ca 2 ggr om dagen för att det inte ska bli finnar eller svarta prickar. Tidigare har jag aldrig haft problem med finnar eller liknande. Eller så har jag som 23 åring kommit i puberteten.... Kanske inte....

Nä men lantluft gör sig bättre för hyn med andra ord! Men en storstad har ju fördelen med allt smink man kan köpa och dölja de små skavankerna!!

Perfekt!!!

Har glömt att säga att återbesöket hos Memira gick så bra att de ansåg min syn var PERFEKT!!!!!!! LOVELY!!! Aldrig mer glasögonorm



Ballongflygning flyttad m.m.

Det blev aldrig någon ballongflygning igår... Det var tydligen fel datum. Avgången är nästa söndag. Alltså den nästa sista augusti. Men eftersom det är så väder känsligt så vet man inte om det blir av alls. Men man får hålla tummarna och hoppas på det bästa. 

Varför är det alltid så när man ska shoppa eller åtminstone när man kan tänka sig att shoppa lite kan man absolut inte hitta något som inte ger en dåligt samvete att köpa?! Först ska ju hyran betalas sen kanske man kan unna sig något. Men hittade en mycket fin jacka på Zara fast tvekade eftersom det kändes VÄLDIGT tidigt att köpa sig en dunjacka redan. (Även om den hade varit mycket värd det...) Det får vänta lite bara!

Precis hemkommen från Kungsholmen där vi var ute och åt med mamma på en restaurang som heter Göken. Väldigt god enkel mat. Är inte direkt hungrig nu. Jag har blivit ordentligt bortskämd med god mat idag!!! Nu blir det lite mys framför tvn innan jag ska slänga mig i säng och sova, sova och sova!!!





Frukost nästan på sängen

Jag vaknade och hör hur någon håller på och diskar sen fixar tio min sen diskar IGEN och gör något i några minuter sen diskar ÄNNU en gång! Allt tar ca en halvtimme och jag orkar inte resa mig ur sängen. Sen kommer C in och säger att det är dags för frukost och det blir inget om man inte äter NU. 

Väl uppe så är det uppdukat på våra nya laptrays med American pancakes och croissant! Kan knappast börja bättre en lördag morgon när det öser ner ute!

Bild härifrån: http://www.bbcgoodfood.com/




Om några timmar blir det nog lite inomhus aktiviteter som att shoppa, träna, se film och sen hitta på något med mamma efter hon är klar med sin hundutställning i Södertälje. Ska ju defintivt träna idag när jag får kommentarer om att bara träna hårdare! Då är det väl det man ska göra även om det tar emot...



Svag... träningsvärk....

Känner mig helt svag i benen. Träningsvärken blir bara allt värre.... Vad gör man??? Kan knappt gå i trappor....

Väntar väntar

Har precis städat klart eller putsat lite på ytan kan man säga! Mamma kommer på besök idag och då kan det ju inte vara dammråttor al over the place. Innan dess ska det hinna hända en del grejor. Just nu väntar jag på att Åhlens ska öppna borta vid Skanstull så jag kan köpa lite hårfärg. Men träningsvärken i benen är nästan helt förlamande så det får bli en långsam promenad. Skulle nog behöva en rullator så man kan avlasta benen lite. Träningen gjorde sitt i tisdags..... Ska dessutom bli mer av det idag!

Snurrig i huvudet på morgonkvisten!

Jag gjorde ett försök igår till att gå och lägga mig tidigt. Gick jätte bra ända tills jag skulle släcka och somna... Det är sjukt svårt att somna när man plötsligt blir pigg igen. Så imorse (rätt nyligen) när klockan ringde var jag HELT yrvaken. Jag gjorde ett försök till att gå ut på en morgonpromenad men det slutade med att jag fick vända. När jag skulle hälla upp mjölken till kaffet blir det bara klumpar... Ägget delade sig på mitten när jag skalade det. Jag har iof sig lyckats betala en faktura. Man får hoppas den gick till rätt bolag!

Nu har jag tittat lite på Montel Williams show eftersom det är det enda som är på tv vid denna tiden. Tydligen sista avsnittet och han gråter som vanligt... Alltid så dramatiska avsnitt och han blir alltid så berörd på ett eller annat sätt. 

Igår lovade jag att blogga om en sak som MP hittade till mig. Förstår INTE varför han tyckte att jag skulle ha den??? Bara för att jag FORTFARANDE älskar rosa och allt som glittrar!! Det är ett rosa tangentbord för blondiner! OCH det pratar! Man kan dessutom spela små melodier på siffrorna till höger. (OJ, jag låter verkligen blond när jag skriver om det...)



Det finns här: http://www.fluffbabes.se/fluff/details/FLUFF427.asp#


Men jag är ju trots allt blond numera även om Tessan försökte ändra det häromdagen!! 

Planeringstadiet igen...

Igår lyckades jag tillbringa ännu en dag i stallet. Hela dagen såklart. Vi satt och planerade flytten tillbaka till Skåne så vi ska slippa gå i personliga konkurser! Planerna och idéerna var MÅNGA! Vissa mer troliga än andra. Men utan idéer är det svårt att ens börja! 

På torsdag kommer mamma på besök med en av vovvarna. Hon ska vara här för att gå på någon utställning och sen umgås de andra dagarna med mig! Fast på fredag kväll ska jag och C åka luftballongsfärd över Stockholm! Det ska bli spännande om man ens kommer våga titta ut över kanten!  

Ska alldeles strax ge mig in i registreringen på kurserna jag anmält mig till.... 


 

luftballong.jpg

 


Usch o blä....

vad ska man skriva om man inte gör något eller har något att se framemot....

Idag....

Idag är sista dagen på sommaren. Imorgon börjar allt seriöst igen! Jobb, skola och massa annat som har med hösten att göra. Det verkar som vädret redan har ställt in sig på att det är höst också! Det blåser och sak börja regna! Ganska mysigt men det lär det väl vara i ca en eller två timmar bara.

Om några/någon timma är det dags att åka till stallet och ta itu med Narissa och sen efter det träna lite på Sats i Haninge. Men först ska jag se reprisen på "the Rachel Zoe project" och dregla lite över alla kläder och SKOR! OK inser nu att det var ikväll det sändes. Jaja, fritt fram att åka och använda dagen till det bästa!


Ikväll är det party!!

Jag och Tessan ska göra stan farlig!!! Vi får möjligtvis sällskap av tre stycken drickglada killar!!! Jetsetet fån Höör som justr nu är på besök!

Och ikväll ska det bli party och inget balkonghäng även om det händer sjukt mkt i parken!

När man saknar hemma lite...

När man saknar allt man har där hemma brukar jag sitta och titta igenom alla bilder man har på datorn som är på familjen och på saker osm har hänt under det senaste året. Då inser jag ju att det har varit ett väldigt roligt och upplevelserikt år här i Stockholm. OK, än så länge bara ett halv år plus lite till. Även om allt med hästar, bil och boende blir 10 ggr jobbigare att fixa och sköta här uppe kommer jag ha sjukt svårt att flytta ner till Skåne igen. Där vet man ju varje dag vad som kommer att hända och man har sett det mesta. Här är ju allt mer äventyrligt. 

Men vad som inte finns här är tryggheten som man har när man har nära hem till sina föräldrar eller bara tryggheten att veta var allt finns och hur det fungerar mm. Sen vet jag hur snabbt jag tröttnar på det också....

Men just nu saknar jag iaf "hemma" lite....


Varför hittar man bara bild på storm??

Hemma...


Mummy & Daddy


Ofta det är så här i skåne....



Alla bra idéer

De bästa idéerna får man antingen mycket sent på kvällarna eller väldigt tidigt på morgnarna. Antingen så är det helt för bisarra för att man ska ta de på allvar under resten av dagen och man tar sitt förnuft tillfånga. ELLER så är det bara det att man fegar ur under resten och man är mindre klartänkt eftersom det är fler intryck att ta in runt sig. Dessutom måste man ju tänka på de vardagliga bekymmerna och har kanske inte tid för de fantastiska idéerna. 

Samtidigt brukar man ju på kvällar och morgnar inbilla sig saker om situationer. Typ att man börjar prata om inbrottstjuvar och hur läskigt det är att bo själv på landet... Efter ett tag blir man ju livrädd för att vara i stan i lägenhet för att det sak krypa in folk på balkongen... På fjärde våningen... Där det dessutom är staket ut mot nedgången....

Jag har nog vaknat alldeles för tidigt tror jag! Nu är det väl bara att invänta regnet som är utlovat under dagen!!

Början av veckan...

Imorgon, tisdag, kommer jag få hem två tycken saker som är väldigt viktiga i mitt liv! Första är C som har varit hemma hos sina föräldrar över helgen (ja jag vet att jag är gnällig att det bara var 4 dagar) OCH sen får jag min nya bil!!!!! Gud vad jag längtar efter den! Har varit utan bil i över en och en halv månad! Man blir lite lätt handikappad utan men jävlar vad fort man börjar gå!

Idag, måndag, ska jag först vakna lite mer till liv. SEEEEN ska det sökas jobb. Därefter blir det nog träning på SATS i Haninge. Ska tvinga med mig Tessan och hoppas hon läser detta. Därefter blir det stallet och ska fortsätta framtidsplanen om OS. För tillfället känns det väldigt långt bort. 

Nu ska jag skriva  och uppdatera mina mål för veckan!



Sommaren med Göran

Sedan häromdagen när jag och C såg den nya filmen "Sommaren med Göran" har jag lyssnat på inledningslåten från Björn Skifs "krama dej". Det är en sjukt bra film so är väldigt värd att se!




Gårkvällen blev ...

Gårkvällen blev inte riktigt som utlovat.... Vi blev kvar hemma hos mig istället. Satt och drack på balkongen och hade det trevligt. Jag lärde mig ölspelet för ungefär 5:e gången i mitt liv. Är ingen höjdare på att komma ihåg sådant. Meningen var att vi skulle gå ut men eftersom klockan bara blev allt mer och man blev mer otaggad (läs astrött).

Eftersom gästerna spenderat en vecka på "eurotrip" har vi haft en lat dag idag. Runt 12 åt vi frukost på Waynes Coffee för att sedan strosa runt på söder med riktning mot Eriksdalsbadet. Men där var det ALLDELES för mkt folk för att ens sätta sin fot där. Tyvärr inget badade även om jag för en gångs skull ville idag. Jag har blivit väldigt sugen på att bada sedan vi var i/på Grinda. Måste nog göras om!

Vi har även vandrat ända bort till Gullmarsplan idag för att få en liten syn av Hammarbys hemmaarena. Ja jag såg då inte mycket....

Nu sitter jag själv framför tvn och planerar för följande vecka! Och tydligen ska jag hjälpa mamma med att välja ut en av valparna från C-kullen



FEST i Stockholm skärgård i kväll!!!!

I kväll är det dags för fest någonstans i skärgården utanför Värmdö! Är för tillfället väldigt helt oredo! Sitter med kläder som vandrat runt i stallet de senaste timmarna och MASSOR med grus mellan tårna. Har ingen aning om vad man kanske ska äta innan man ska börja dricka. OCH vad har man på sig på fest i skärgården där man inte känner någon, vet hur länge man ska vara där eller vad för slags fest. Egentligen är jag mest bekymrad över vad man ska ha på sig för skor för kvällens händelser. Skulle vilja ha ett par sådana lårhöga stövlar även om det kanske känns lite vintrigt än så länge.

Dags att slå på någon musik kanal och börja fixa till mig! Trots allt första gången på 1,5 vecka som jag får sminka mig!!! 

Nörd varning!

Eftersom jag åker tåg varje dag till och från stallet har man ganska mycket dötid att ha ihjäl. Då har en dålig vana kommit fram.... En ganska nördig sådan också. Mobilspel. Och inte något roligt mobilspel där man ska lyckas ta sig igenom en bana eller få höga poäng osv. Nä mitt roligaste är patiens. Fyra olika sorters patiens. 

I mobilen blir inte patienskorten speciellt stora. Innan satt jag alltid och spelade precis fram till min station. Men jag insåg ganska snabbt att det inte var någon höjdare eftersom min ögon har en tendens att spärra upp sig vid koncentration (ligger i släkten). Så nu slutar jag alltid en eller två stationer innan så man inte stiger av på stockholm södra och folk tror man tillhör någon av A-lagarna på medborgarplatsen!



Grinda

I går gjorde jag och C en av våra många små trips och utflykter! Igår hamnade vi på Grinda i Stockholms skärgård!




Posebild på klippan :P
Så här stod jag i ca 5 min och hade mkt svårt för att bada med tanke på alla "saker" i vattnet! Plus att jag fick stå och vänta att komma upp tills C var klar med fotograferandet....
Hungrig, varm och lite trött på att bli fotad
Finally food!!!
I väntan på båten
BÅTEN


Glömma gamla vanor

Varje morgon jag vaknar och ska bege mig till toaletten så är min första tanke; "Vart ligger nu glasögonen??". Det tar ca 5 sek innan jag inser att jag faktiskt ser vad som är runt mig! På kvällen framför tvn innan man ska borsta tänderna slår tanken mig; "Måste plocka ut linserna, det känns lite torrt". Då tar jag bara lite Blink (ögonvätska)och droppar i sen är det löst! Jag kommer förmodligen inte ens behöva det sen när ögat är helt läkt! Undrar hur lång tid det tar att vänja sig vid det nya vanorna eller glömma de gamla vanorna!

Vaken!

Hur är det möjligt att jag vaknade sist idag?! När jag vände mig om var Cs säng tom... Lite som måndag morgnar... Kändes lite i maggropen... Men sen hörde jag hur någon harklade sig med lite surrande tv ljud i bakgrunden. Det var en lättnad! Sen har det iof sig tagit typ 1h för mig att vakna helt. Ser fortfarande inte helt OK på ögonen idag. Förmodligen lite torra.

Det är redan 28 grader på vår balkong! Kommer bli en sjukt varm dag! 

Det är VARMT!!!


Det är sjukt varmt på vår balkong!!! Så vi sitter här med god drink och jordgubbar! Vi är nyligen hemkomna från Hammarby Sjöstad. Där det var alltför varmt att sola eftersom man inte kunde bada. Eller iaf inte jag...



Lite U2 konsert bilder!

Ju mer jag tittar på bilderna desto mer sjuk ser scenen ut!


Precis när konserten börjar
Bara en av de alla färgerna som den hade


Ja bilden är på sidan men det får den va!

Strax återbesök

Strax återbesök på Memira på Vasagatan! Nu hoppas jag verkligen allt ser OK. Orkar verkligen inte med kladd med det just nu. Har precis legat ute i parken och myst lite med tidningar, bok och lite kaffe. Skönt med lite värme i luften igen och inte full storm hela tiden. 

Var ute i stallet och hälsade lite på hästen! Fick låta bli att rida idag eftersom jag inte skulle svettas. Tänkte longera men T åtog sig det jobbet om jag fikade lite istället med henne! Det är standard att fika så när det är lite tid får man prioritera hahha!!!

Annars INGET nytt och kul... Tivärr.... Möjligtvis Sommar med Göran på bio ikväll!

Inget tålamod idag

Ett försök att lägga ut bilder från helgen har tärt för mycket på mitt tålamod!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag ut och ta hand om hästen istället!



Äntligen hemma!

Sitter nu framför tvn med datorn framför mig och är nyduschad. Ibland är det så himla skönt att komma hem trots man har haft det jätte roligt. Det har varit en intensiv helg som började ganska sjukt med en operation fredag fm och avslutas med mysig middag, lite gräsklippsåkning samt mys med vovvar i Örebro. Däremellan 2 utgångar och en konsert och många mysiga luncher, middagar och små fikor. (kan man säga fikor??)

Imorgon är det måndag igen och från och med  nu har jag ju många planer att sätta i verket! Det började ju faktiskt redan i fredags med operationen. Men utöver det är det mål med ridningen som ska påbörjas, personliga relations och kommunikations mål och ska nog även göra upp en plan/målsättning för min träning. Det blir lättare att motiveras om man kan se vad man har tänkt sig med det man håller på med om man ser ljuset i tunneln. 


Ja sen var det ju det med jobb. Det ska jag också fixa ett! Nu blev jag trött på riktigt...




Sitter nu ...

Sitter nu i bilen på väg mot Stockholm för att göra ett stopp i Örebro på några timmar för att träffa pojkvännens syster och pojkvän! Vi stannade för att löpa lite godis på vägen men har slängt ut ungefär 10 bitar och låter nu resten ligga... Alla bitarna var halvsega och choklad bitarna smakade sprit eller citron.... BLÄ!!!!

Såg U2 igår! Sjukt kul var det! Super härlig stämning! Bilder kommer senare. Var typ bländad resten av natten eftersom det var sån ljusshow på scenen. Efter konserten gick vi ut på Park Lane på Avenyn! Hade ASkul hela kvällen! Dansade massor!! Har inte dansat så på sjukt länge! Hittade även platsen där mitt foto ska hänga i framtiden! (Lite internt mellan mig o

Jag ser.. Jag ser Göteborg och snart ser jag U2

Operationen gick super igår! Gick in med suddig syn och kom ut med bra! Jag blev så glad att jag började gråta! Fast det var läskigt! Hade jag inte fått lugnande hade de nog behövt låsa fast mig på britsen! Det värsta var inte när de fixade själva synen utan det som var obehagligt var när de lyfte på hornhinnan så de kom åt linsen.... 

Efteråt kändes det som man skar lök och inte kunde öppna ögonen så fort de smärtstillande dropparna slutade fungera. Efter bara tre timmar släppte den känslan och efter det har det bara känns "grusigt" i ögonen.  Sen inatt fick jag sova med plastlappar över ögonen för att inte klia i ögonen. Så imorse när jag vaknade fick jag knappt loss de... Röda streck över hela ansiktet!!! Det lade sig som tur var ganska fort.

 
Vi kom iaf fram till Göteborg igår runt 19 tiden. Jag satt ju bara brevid och blundade halva resan. Men sjukt dryg väg ändå! Träffade våra kompisar inne i stan och åt på Joe Farelli´s på avenyn därefter vinglade vi över gatan och hamnade på ett ställe som heter Bryggeriet. Ett ställe där alla killar hade schlager frillor.... Men sällskapet var så trevligt så det blev en sjukt lyckad kväll!

 
Idag har vi dinglat runt lite på stan och varit lite halvsega! Ska strax gå ut och gå en runda mot nya varvet. Därefter ska vi göra oss iordning så vi kan gå på konsert på Ullevi och picknicka lite innan! Ska bli mysigt! 




Plastskydden
Nya ögonen
Nya ögonen

RSS 2.0