Tillbaka igen...

Ja.. Då har vi flyttat ner till Skåne igen... Bor just nu hemma hos mamma och pappa fram till vi får tillgång till lägenheten. Körde igår under hela dagen med proppfull bil och nästan lika proppfull hästtransport. Tur man har en sjukt snäll häst som gärna delar plats med bildäck, flyttlådor och lite väskor! Efter att ha kört bil i ca 9 h var man lite små snurrig men att stå i transport samma tid måste vara dödstrist! 
 
Innan vi åkte återställde vi lägenheten som den hade varit när vi kom dit. Det tog inte lång tid innan det osade gammaltant och det plötsligt inte kändes som vårt hem längre. Det gör så mycket när man inreder det som man själv vill ha det. Tjejen som skulle ha lägenheten efter oss kommer inte känna igen sig när hon flyttar in!
 
Jaha och vad gör man nu då? Söka jobb går ju inte någon vidare ändå men det är väl ett fortlöpande projekt. Samma sak med att ta hand om hästen... Idag känns det som om man inte kan göra något heller eftersom det blåser och är mörkgrått ute. Får nog ta upp det där med stickningen tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0